CrossOver Mac

CrossOver Mac Standard 12.1

Windows-programma’s installeren op jouw Mac

CrossOver Mac laat Windows-applicaties draaien op je Mac. Het installeert makkelijk en snel de software waar je normaal een PC voor nodig hebt. Dankzij CrossOver Mac is jouw Apple nu nog completer. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Werkt snel
  • Uitgebreid aanbod

TEGEN

  • Niet elk programma werkt
Meer

Uitmuntend
8

CrossOver Mac laat Windows-applicaties draaien op je Mac. Het installeert makkelijk en snel de software waar je normaal een PC voor nodig hebt. Dankzij CrossOver Mac is jouw Apple nu nog completer.

Je installeert op eenvoudige manier Windows-programma's die je op een cd hebt. Daarnaast komt Crossover Mac zelf ook met veel populaire software. Denk hierbij aan Microsoft Office en Adobe Photoshop. Door de overzichtelijke lay-out is CrossOver Mac zeer gebruiksvriendelijk. Je opent geen emulator die Windows opstart en verliest daardoor ook geen snelheid. Als de applicaties geïnstalleerd zijn, start je ze makkelijk op via de Finder of met een dubbelklik op het icoontje. Zo zijn het net gewone Apple-programma's.

CrossOver Mac is ook geschikt voor een flink aantal spellen. Is jouw favoriete spel niet beschikbaar voor de Mac? Dankzij CrossOver Mac speel je alsnog die game zonder een nieuwe computer aan te schaffen.

CrossOver Mac ondersteunt niet alle programma's even goed. De enige manier om er achter te komen of iets werkt of niet is door het te proberen.

De uitgebreide lijst met ondersteunde software maakt CrossOver Mac een interessant programma. Het werkt snel, het is simpel in het gebruik en voegt echt wat toe aan de Mac. Helaas ondersteunt het niet elke Windows-applicatie en daarom is het geen volledige vervanging voor een pc.

CrossOver Mac

Download

CrossOver Mac Standard 12.1